YONEX

Voor alles op het gebied van tennis, badminton en golf ben je bij Yonex aan het juiste adres. Dit topmerk gaat voor het beste van het beste. Doordat deze boodschap iedere dag wordt nagestreefd is iedere sporter klaar om het beste uit zichzelf te halen. De producten van dit merk helpen je hierbij.

Het sportmerk gelooft niet voor niks in de gedachte dat het merk een stukje kan bijdragen aan een betere wereld. Als jij als sporter alles uit jezelf kunt halen, straal je deze kracht uit aan je hele omgeving.

Om deze filosofie en leefstijl uit te dragen over de hele wereld, steekt Yonex veel energie in maatschappelijke projecten. Op deze manier kan iedereen van sporten genieten, en brengt het merk een beetje positiviteit over naar de hele wereld. Met de verschillende sportproducten van Yonex help je niet alleen jezelf, maar draag je ook je steentje bij aan een betere wereld.

.

Yonex gerelateerde info blogs

YONEX BADMINTON

Yonex is de absolute wereldleider in badminton en maakt technisch innovatieve badmintonrackets van professionele kwaliteit. In 1992 bracht Yonex het eerste racket met een isometrisch blad op de markt. Vandaag wordt deze technologie nog steeds gebruikt in alle Yonex rackets omdat de isometrische vorm voor een grotere sweetspot zorgt. Elk jaar brengt Yonex nieuwe rackets uit met revolutionaire technologie zodat elk type speler een racket vindt dat perfect aansluit bij haar of zijn speelstijl.

Yonex is bovendien de officiële sponsor van de World Badminton Federation (WBF) en de officiële materiaalsponsor van de Olympische spelen.

Kento Momota, Lee Chong Wei, Lin Dan en Viktor Axelsen zijn maar enkele van de kampioenen uit de badmintonwereld die vertrouwen op de kwaliteit en de prestatie van Yonex.

De Filosofie van Yonex is duidelijk: Japans vakmanschap met een eigen identiteit en een grote aandacht voor details, gedreven door continue technologische innovatie.

Voor al je Yonex badminton artikelen

-9%
YONEX
Oorspronkelijke prijs was: €229,95.Huidige prijs is: €209,95.
-20%
YONEX
Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €39,95.
-20%
YONEX
Oorspronkelijke prijs was: €169,95.Huidige prijs is: €135,95.

 

 

YONEX TENNIS

Yonex tennisrackets zijn gekend door de unieke isometrische vorm van het racketblad en de vele andere revolutionaire technologieën die in de rackets verwerkt zijn. Het tennisgamma van Yonex telt verschillende reeksen, elk met eigen kenmerken die zich toespitsen op de specifieke noden van de spelers.

De Yonex tennisrackets worden in de eigen fabriek in Japan gefabriceerd. Zo wordt het hoogste niveau van kwaliteitscontrole gegarandeerd. 

Stan Wawrinka, Naomi Osaka, Nick Kyrgios, Dennis Shapovalov en Angelique Kerber zijn maar enkele van de internationale topspelers die vertrouwen op hun Yonex tennisracket.

De Filosofie van Yonex is duidelijk: Japans vakmanschap met een eigen identiteit en een grote aandacht voor details, gedreven door continue technologische innovatie.

Voor al je Yonex tennisartikelen

-47%
YONEX
Oorspronkelijke prijs was: €179,95.Huidige prijs is: €95,00.

SPONSORED BY YONEX