YONEX

Voor alles op het gebied van tennis, badminton en golf ben je bij Yonex aan het juiste adres. Dit topmerk gaat voor het beste van het beste. Doordat deze boodschap iedere dag wordt nagestreefd is iedere sporter klaar om het beste uit zichzelf te halen. De producten van dit merk helpen je hierbij.

Het sportmerk gelooft niet voor niks in de gedachte dat het merk een stukje kan bijdragen aan een betere wereld. Als jij als sporter alles uit jezelf kunt halen, straal je deze kracht uit aan je hele omgeving.

Om deze filosofie en leefstijl uit te dragen over de hele wereld, steekt Yonex veel energie in maatschappelijke projecten. Op deze manier kan iedereen van sporten genieten, en brengt het merk een beetje positiviteit over naar de hele wereld. Met de verschillende sportproducten van Yonex help je niet alleen jezelf, maar draag je ook je steentje bij aan een betere wereld.

.

TOKYO, Japan – Ons meest gedempte model tot nu toe, de POWER CUSHION COMFORT Z is terug met een geheel nieuwe look en feel. De COMFORT Z-serie, een favoriet van badmintonlegende Lin Dan, is opnieuw uitgevonden en opnieuw ontworpen. De nieuwe POWER CUSHION COMFORT Z wordt wereldwijd uitgebracht op 24 juni 2022.

De POWER CUSHION COMFORT-serie wordt gekenmerkt door zijn hoge dempingsprestaties. De hiel en voorvoet zijn uitgerust met Power Cushion dat speciaal is ontworpen om schokken te absorberen die gepaard gaan met badminton-voetenwerk. Door de schokabsorptie te verbeteren, zet onze POWER CUSHION+ technologie impact om in energie. Een toename van 28% in schokabsorptie en een toename van 62% in afstoting in vergelijking met de standaard EVA-materialen.

De voortstuwing in de COMFORT Z is nog meer uitgesproken door de implementatie van Feather Bounce FOAM, een lichtgewicht materiaal met een hoge afstoting dat is gebouwd om behendig, snel voetenwerk te ondersteunen. Het Feather Bounce FOAM is 8% lichter in gewicht, terwijl het 20% meer afstoting genereert. Dit gecombineerd met FEATHER LIGHT X, Yonex’s lichtste tussenzoolmateriaal, zorgt voor soepel en vloeiend voetenwerk. Vind afstoting van racketkwaliteit, maar dan voor je voetenwerk met de 3D POWER GRAPHITE SHEET. Onze gepatenteerde grafietplaat is gebouwd om te buigen en kracht en voortstuwing te genereren bij elke stap, terwijl het stabiliteit biedt tegen ongewenste draaiing.

FLEXION UPPER wordt gebruikt voor een veiligere en comfortabelere pasvorm. FLEXION UPPER is een zacht, stressvrij ontwerp met minimale materiaaloverlap en een groter naadloos oppervlak. Een binnenschoen is geïntegreerd in de schoen en vervangt de conventionele tong voor meer comfort en een betere pasvorm rondom.

 

INNOVATIE

POWER CUSHION+
De impact bij elke stap is energie die je kunt gebruiken voor je volgende zet. Door de schokabsorptie te verbeteren, zet de POWER CUSHION+ technologie impact om in energie. Een 28%* toename in schokabsorptie en een 62%** toename in afstoting in vergelijking met de standaard EVA-materialen.

* Gemeten door de Japan Vehicle Inspection Association
**Volgens onderzoek van het Boken Quality Evaluation Institute wordt de JIS-wet toegepast 

3D POWER GRAFIET BLAD
Yonex’s gepatenteerde grafietblad is gebouwd om te buigen en kracht te genereren bij elke stap, terwijl het stabiliteit biedt tegen ongewenste draaibewegingen. 

Feather Bounce FOAM en FEATHER LIGHT X
Feather Bounce FOAM is een lichtgewicht, sterk afstotend materiaal dat is gebouwd om behendig, snel voetenwerk te ondersteunen. Het Feather Bounce FOAM is 8% lichter in gewicht, terwijl het 20% meer afstoting genereert dan de vorige COMFORT-modellen. FEATHER LIGHT X is het lichtste tussenzoolmateriaal van Yonex en zorgt voor soepel, vloeiend voetenwerk.

*Getest door Yonex

RADIAL BLADE SOLE
Het grippatroon van de zool is opnieuw ontworpen om de RADIAL BLADE SOLE te creëren. Door een windmolenvorm fijn te rangschikken die gebieden met grote en kleine inkepingen combineert, wordt het gewicht van de schoen verspreid en wordt de grip met ongeveer 3%* verbeterd. Dit resulteert in een grip die snelle streepjes en plotselinge stops ondersteunt.

*Getest door Yonex

FLEXION UPPER en binnenschoen
De FLEXION UPPER is een zacht, stressvrij ontwerp met minimale materiaaloverlap en een groter naadloos oppervlak voor een comfortabelere pasvorm. Een binnenschoen is geïntegreerd in de schoen en vervangt de conventionele tong voor meer comfort en een betere pasvorm rondom. 

SPONSORED BY YONEX