YONEX

Voor alles op het gebied van tennis, badminton en golf ben je bij Yonex aan het juiste adres. Dit topmerk gaat voor het beste van het beste. Doordat deze boodschap iedere dag wordt nagestreefd is iedere sporter klaar om het beste uit zichzelf te halen. De producten van dit merk helpen je hierbij.

Het sportmerk gelooft niet voor niks in de gedachte dat het merk een stukje kan bijdragen aan een betere wereld. Als jij als sporter alles uit jezelf kunt halen, straal je deze kracht uit aan je hele omgeving.

Om deze filosofie en leefstijl uit te dragen over de hele wereld, steekt Yonex veel energie in maatschappelijke projecten. Op deze manier kan iedereen van sporten genieten, en brengt het merk een beetje positiviteit over naar de hele wereld. Met de verschillende sportproducten van Yonex help je niet alleen jezelf, maar draag je ook je steentje bij aan een betere wereld.

.

YONEX BADMINTON

TOKYO, Japan ― Bliksem slaat in met de gloednieuwe NANOFLARE 1000. Onbekende snelheden worden werkelijkheid met de lancering van dit nieuwe top racket. De NANOFLARE 1000 is ontworpen met het motief van een lichtzuil, een ontwerp dat de snelheid en kracht van een gelanceerde shuttle uitdrukt.

De NANOFLARE 1000 wordt wereldwijd gelanceerd op 16 juni 2023. De NANOFLARE 1000-serie is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar extra slag- en swingsnelheid met behendige wendbaarheid.

Het nieuwe brede profielkader van de NANOFLARE 1000, in combinatie met het Sonic Flare System, genereert een hoge weerkaatsing bij impact en vermindert luchtweerstand. Voor meer gevorderde spelers combineren de NANOFLARE 1000 Z- en TOUR-ontwerpen het brede profielkader met een aerodynamische vorm en compact kader om het AERO COMPACT Frame te creëren. Dit nieuwe frame verbetert de terugslag nog verder.

Voor de geavanceerde modellen worden materialen van high modulus graphite gebruikt aan de boven- en onderkant van het frame, samen met een SPEED-ASSIST BUMPER aan de basis van het frame. Dit vermindert framevervorming en verbetert de algehele terugslagprestaties. .

Het nieuwe NANOFLARE 1000-racket wordt nu al gebruikt op de baan door Olympisch gouden medaillewinnaar in Rio, Carolina Marin (ESP), zilveren medaillewinnaar van de All England 2022, Lakshya Sen (IND), en de Franse Open-kampioen van 2022, He Bing Jiao (CHN). De rackets zijn gepland voor wereldwijde lancering op 16 juni 2023, in vier verschillende modellen: Z, TOUR, GAME en PLAY – elk ontwikkeld met hetzelfde prestatieconcept maar met variaties in gebruikte materialen.

IMPROVED SONIC FLARE SYSTEM

Het verbeterde Sonic Flare System is opgebouwd door een zorgvuldige combinatie van EX-HYPER MG graphite, aan de top van het frame en een sterk maar elastisch grafiet, M40X, aan de basis van het frame. Deze grafietmaterialen zorgen voor hoge weerkaatsing voor maximale acceleratie van de shuttle, maar de zorgvuldig berekende plaatsing, volume en combinatie van de grafietmaterialen leveren ook stabiliteit en controle.

SPEED-ASSIST BUMPER De SPEED-ASSIST BUMPER

is een verbonden afdekplaatje dat een zeer stijf materiaal bevat dat bestand is tegen vervorming. Ze worden bevestigd aan het onderste deel van het frame om framevervorming te verminderen en de weerkaatsingsprestaties te verbeteren.

WIDE PROFILE FRAME (NF 1000 GAME, NF 1000 PLAY)

Het kenmerkende brede kader van de NANOFLARE en de aerodynamische vorm met scherpe randen verminderen framevervorming tijdens de swing, waardoor de weerkaatsing en follow-through verbeteren. AERO COMPACT Frame (NF 1000 Z, NF 1000 Tour) Het unieke frameontwerp van de NANOFLARE 1000 combineert een breed kader met een AERO-vorm en een compact kader (kleinere oppervlakte) om de weerkaatsing te verbeteren en tegelijkertijd de luchtweerstand te verminderen. (Breed profielkader + kleinere kader vorm = AERO COMPACT Frame)

SPONSORED BY YONEX