Babolat is en blijft altijd op zoek naar nieuwe trends in de racketsport en ziet uit Spanje, Midden- en Zuid-Amerika een neefje opduiken van tennis: padel. Ook voor padel creëert het merk zijn eerste racket bovenop de accessoires die er al waren en surft Babolat mee op de golf van succes van die groeiende sport.

Nieuwe ongelofelijke prestatie van Rafa Nadal op Roland Garros: zijn 12e titel en zijn 19 grandslamoverwinning. In Padel schittert een andere Spanjaard, Juan Lèbron die nummer 1 wordt van de wereld met zijn Viper Carbon pala, Jet Premura schoenen en zijn Babolat outfit. Babolat sluit 2019 af met twee nummers 1 van de wereld in twee verschillende sporten. Een primeur!

.

Babolat Padel TESTracketbag / TESTracket

Babolat en CHESPsport vinden dat je eigenlijk geen nieuw padelracket kunt kopen afgaande op de specificaties. Een padelracket moet je voelen, horen en zien. Daarom bied CHESPsport de mogelijkheid aan om een padel testracketbag samen te stellen of, dat mag ook, een enkel TESTracket uit te proberen. De kosten daarvan – ongeacht de samenstelling – € 20,00.

Ga naar het CONTACT formulier. Geef aan welke padelracket(s) je wilt testen en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn.

 

Voorwaarden:

  • Maximaal twee Babolat padelrackets mogen uitgekozen worden. Dat mag uit de hele range (VIPER, VERON, VERTUO etc).*
  • De helft van de waarde van de Babolat padelrackets wordt als borg overgemaakt naar CHESPsport. 
  • De portokosten voor het opsturen worden door CHESPsport betaald, die van het terugsturen door de klant.
  • Van het moment van versturen tot aan het moment van verzenden heb je één week om de padelrackets te testen.
  • CHESPsport ontvangt via info@chespsport.nl de track- en trace-code van het pakket. 
  • Bij het ontvangen van de padelrackets worden deze gecontroleerd of deze in dezelfde staat worden afgeleverd als dat ze opgestuurd zijn. 
  • Alleen als één of allebei de padelrackets worden teruggestuurd terwijl ze onbruikbaar zijn wordt de borg niet teruggestort. Dit natuurlijk in onderling overleg. 
  • Als de rackets in goede orde zijn wordt de borg minus verwerkingskosten (€ 20,00) teruggestort. 
  • CHESPsport verplicht zich om dat binnen 3-5 werkdagen te doen.  

Soms kan het zo zijn dat er een nieuw padelracket meegestuurd wordt. Als dat ‘toevallig’ het padelracket is waarop de keuze is gevallen dan hoeft deze niet teruggestuurd te worden en kan de borg als aanbetaling worden gezien en hoeft alleen het restant afgerekend te worden.

 

 

 

 

* Mits de padelrackets op voorraad of niet al uitgeleend zijn

Wil je zeker weten dat je de goede keuze maakt in het bestellen van je BABOLAT padelracket? Ga dan eens naar de Babolat padelracket selector

BABOLAT PADEL

-39%
BABOLAT
Oorspronkelijke prijs was: €155,00.Huidige prijs is: €95,00.
-32%
BABOLAT
Oorspronkelijke prijs was: €109,95.Huidige prijs is: €75,00.
-32%
BABOLAT
Oorspronkelijke prijs was: €109,95.Huidige prijs is: €75,00.