ADIDAS

VERHALEN, STIJLEN EN SPORTKLEDING BIJ ADIDAS, SINDS 1949

Sport houdt ons fit. Houdt ons alert. Brengt ons samen. Sport heeft de kracht om levens te veranderen. Of dat nu door middel van verhalen of het inspireren van sporters is. Alles om jou in beweging te krijgen. Sportartikelen voorzien van de nieuwste technologieën om jouw prestaties te maximaliseren. Verpletter je PR. adidas is de thuisbasis van de hardloper, de basketbalspeler, de voetballer, de fitnessfan. De weekendhiker die even aan de stad wil ontsnappen. Of de yogadocent die zen wil verspreiden. De 3-Stripes zijn ook al in de muziekscene gespot. Op het podium, tijdens festivals. Onze sportkleding houdt je gefocust voordat de startfluit klinkt. Tijdens de race. En bij de eindstreep. Wij zijn hier om creators te ondersteunen. Om hun prestaties te verbeteren. Hun levens. En om de wereld te veranderen.

adidas is meer dan sport- en trainingskleding. We werken samen met de besten in de branche om samen te creëren. Op deze manier bieden we onze fans de sportkleding en stijl die passen bij hun atletische behoeften, met oog voor duurzaamheid. We zijn er om creatievelingen te steunen. Hun stijl te verbeteren. Verandering te creëren. En we denken na over de impact die we hebben op onze wereld.

Adidas badminton

Adidas badminton timmert stevig aan de weg en is steeds zichtbaarder in het Nederlandse badminton. Topbadmintonners als Joran Kweekel en Wessel van der Aar worden door Adidas gesponsord. Wereldwijd is de bekendste ongetwijfeld Toby Penty (ENG). 

De kennis van het ‘stokoude’ maar wereldbekende Adidas wordt meegenomen door Adidas badminton. Een geweldige range badmintonschoenen met de Crazyflight als absolute topper. Kenmerkend zijn natuurlijk de drie strepen van Adidas. 

Het top badmintonracket voor 2021-2022 is de Adidas Wucht P8. Gekozen door vele toppers en andere badmintonliefhebbers. 

Natuurlijk zijn er ook Adidas badmintontassen, Adidas badmintonshuttles en accessoires. 

Dus met gemak vind iedere badminton liefhebber zijn product bij Adidas.

 

Adidas padel

Na bijna 90 jaar merkte Adidas, als één van de grootste sport ontwikkelaars, dat er een aantal dingen zijn die nog beter klinken dan het vieren van een winnend punt.

Een punt, waarbij je scoort, voelt gewoon anders.

Een wedstrijd is een carrousel van emoties, emoties, die je kan ruiken, proeven en voelen.

En dan… aan het einde, blijft het unieke gevoel van de overwinning over.

Dit is waarom Adidas padel zich elk jaar blijft streven naar de perfecte combinatie van technieken en materialen in het perfecte padelracket voor iedere speler. Zo kunnen we de beste emoties in jou naar boven halen.

Als iedere game uniek is, dan geldt dat ook voor jou padelracket. Zoek het padelracket wat overeen komt met jou spel, waarbij je iedere situatie even belangrijk moet vinden. Dus ga niet voor minder, maar ga voor Adidas padel.

SPONSORED BY ADIDAS PADEL