Feestdagen ‘OM NIET’ geschenken

CHESP staat voor ‘Can HElp Solve Problems’. Dat hopen wij ook met het volgende initiatief te doen. Steeds meer gezinnen hebben financiële problemen. Dat komt extra hard aan met de komende feestdagen Sinterklaas en Kerstmis. Cadeautjes kopen om weg te geven wordt moeilijk. Dat terwijl de feestdagen zoals bijvoorbeeld Kerstmis eigenlijk ‘OM NIET’ draait. Google ‘OM NIET’ en er staat: “uit weldadigheid, uit vrijgevigheid – zonder tegenprestatie”

Spelregels

CHESPsport biedt iedere week een geschenk ‘OM NIET’ aan via instagram. De producten zijn nieuw en komen uit het complete assortiment van CHESPsport. Denk daarbij aan dartpijltjes, sportkleding, sportsokken, etc.

Als je een persoon of gezin kent  – of misschien ben je het zelf – voor dat product is een DM- tje voldoende. Deze gegevens blijven privé en worden alleen voor deze aanvraag gebruikt. Zodra de gegevens bekend zijn wordt het geschenk ‘OM NIET’ naar je toegestuurd. Eén adres per ‘OM NIET’ geschenk in aanloop naar de Feestdagen van 2022.

Zodra er een gezin/persoon geholpen is met het ‘OM NIET’ geschenk krijgt het artikel het label ‘Bestemming bereikt’.

OPROEP

Verschillende bedrijven/organisaties – zoals ‘Kerst kleed je aan’ in Culemborg – hebben dezelfde intentie. Mensen helpen om de Feestdagen Feestelijk te laten zijn. Wil jij je als bedrijf of organisatie aansluiten bij het initiatief van CHESPsport door ook artikelen ter beschikking te willen stellen, dan krijg ik graag een bericht. CHESPsport verzorgt dan ……. De frequentie van het beschikbaar stellen van de ‘OM NIET’ geschenken kunnen we dan verhogen.

Vind jij het een goed initiatief en wil je ook helpen maar heb je geen artikelen om ter beschikking te kunnen stellen dan kun je CHESPsport helpen met de portokosten? Neem dan even contact op via het contact formulier

.

AANGEBODEN 'OM NIET' CADEAUS - NOG VRIJ!

BESTEMMING BEREIKT